Suzanne Compaan

Beeldend kunstenaar | Gestalt-art therapeut
Gun jezelf de ruimte om jouw persoonlijke groei, vragen en behoeftes via je creativiteit in de wereld te zetten.

Workshops

Ik geef een aantal vaste workshops. Zie hieronder. Maar ik sta ook open voor jouw specifieke vragen, behoeften, begeleiding en processen. Door mijn ervaring met gestalt-art kan ik na een intake gesprek in overleg een aangepaste workshop op individueel niveau of in een 'eigen' groep aanbieden. Materialen en gereedschappen zijn beschikbaar of eventueel aan te schaffen; je hoeft niets mee te nemen.

INFORMATIE en AANMELDEN

(Voordat we starten met de eerste bijeenkomst, nodig ik je uit voor een kort kennismakingsgesprek)

Jouw eigen geluid

(één dag van 10.00 - 16.00 uur)

In deze workshop ga je op zoek naar jouw eigen geluid. Dit kan sprekend zijn, of zingend, grommend, piepend, wat past bij joú. Experimenterend en spelend ga je op zoek naar jouw eigen, individuele klank die uit je tenen kan komen of op het puntje van je tong ligt. Je hele lijf mag meedoen! Jouw ervaringen werk je in mijn atelier verder uit met diverse materialen (naar keuze). Je hoeft niets mee te nemen.

Kosten zijn € 65,00 p.p. (inclusief btw), inclusief koffie, thee en kleine lunch (groepsgrootte maximaal 6 personen)

Bij voldoende aanmeldingen wordt in onderling overleg een geschikte dag gekozen.

INFORMATIE en AANMELDEN.

Jouw eigen natuur

(één dag van 10.00 tot 16.00 uur)

Gestalt-art en de natuur kunnen je helpen om dichter bij je eigen, oorspronkelijke natuur te laten komen en zodat je (weer) in contact komt met wie je werkelijk bent. In deze workshop verzamelen we materialen uit de natuur, waarmee je in het atelier aan de slag gaat. Dit doe je in jouw eigen vorm, waarbij je individueel en groepsgewijs aandacht geeft aan jouw persoonlijke ervaringen. De focus ligt op het weer ter beschikking krijgen van je gezonde delen.

Kosten zijn € 65,00 p.p. (inclusief btw)., inclusief koffie, thee en kleine lunch. Materialen en gereedschappen zijn beschikbaar of eventueel aan te schaffen. (groepsgrootte maximaal 6 personen).

Bij voldoende aanmeldingen wordt in onderling overleg een geschikte dag gekozen.

(Voordat we starten, hebben we altijd een kort kennismakingsgesprek)

INFORMATIE en AANMELDEN.

Wat draag jij?

(drie ochtenden van 10.00 tot 13.00 uur)

We kijken naar wat jij in jouw leven ‘draagt’. Wat draag jij op jouw schouders of op jouw nek? Hoe voelt dat? Neem je dat zélf op je of is/wordt het er door een ander opgelegd? Wat is het precies wat je met je meedraagt? Is het oud? Is het zwaar? Hoe ziet het eruit? Wat is van jou en wat is van een ander? Van wie dan? Bevalt je dat? Levert het je wat op? Hoe doe jij dat eigenlijk? Wat maakt dat jij dat zo doet? Wil je en kan je daarin iets veranderen? Wil je iets van je afwerpen? Hoe kan je daarvoor zorgen? Hoe kan je daarin voor jezelf zorgen?

In deze workshop krijgen je schouders en nek alle aandacht. We doen zachte oefeningen om dat deel van je echt te gaan voelen, van buiten af en van binnen uit. Je werkt in vorm en in beeld en je volgt je handen, die weten het namelijk wel. Je laat je handen vormen wat je schouders willen en kunnen dragen, zodat je er op een nieuwe manier of op een afstand naar kunt kijken. Door te benoemen wat je ziet in je werk, krijg je mogelijk inzicht in wat gezond is voor jou, wat jou past. Hier en nu.

We werken in een kleine groep (maximaal 6 personen).

Kosten (voor drie bijeenkomsten) zijn € 98,00 p.p. (inclusief btw), inclusief koffie, thee en kleine lunch.

(Voordat we starten met de eerste bijeenkomst, nodig ik je uit voor een kort kennismakingsgesprek)

INFORMATIE en AANMELDEN.

Individueel werken

Wil jij persoonlijke aandacht voor jouw eigen weg, jouw proces of thema’s in jouw leven? En wil je dit met inzet van je creativiteit onderzoeken?

Werk je liever individueel in plaats van in een groep, zodat er meer specifieke aandacht is voor jouw vragen?

Je kunt ook kiezen voor individuele sessies, waarbij je bijvoorbeeld samen met je partner, je kind, je viend(in) of anders komt..

In individuele sessies, waar we één of twee uur per keer voor uittrekken, zet je jouw creativiteit in (in de vorm, dansend, sprekend, enzovoorts). Je oefent in het onderzoeken naar wat jij nodig hebt en daar gehoor aan te geven.

Kosten per sessie van één uur zijn € 65,00 , twee aaneengesloten uren zijn
€ 110,00 (inclusief btw).

INFORMATIE en AANMELDEN.