Suzanne Compaan

Beeldend kunstenaar | Gestalt-art therapeut
Gun jezelf de ruimte om jouw persoonlijke groei, vragen en behoeftes via je creativiteit in de wereld te zetten.

Kunst

Wanneer ik aan het werk ben, laat ik mijn hoofd, mijn denken voor wat het is en laat mijn handen het werk doen. Die weten wel wat ik echt wil. Ik zoek en vind diepere lagen, waardoor er (bijna) abstracte beelden ontstaan. De materialen waarmee ik werk, kies ik met nieuwsgierigheid naar nieuwe mogelijkheden die ze met zich meebrengen. Spelen met porselein en de (on)mogelijkheden ervan zélf ontdekken: dat maakt me vrij. Op deze website laat ik een deel van mijn kunstwerken zien. Natuurlijk ben je welkom om meer te komen bekijken bij mij thuis, op een expositie of in mijn atelier.

Ik werk ook samen met andere kunstenaars aan diverse groepsprojecten en ik stel mijn atelier open voor jou om ook te komen vrij-werken. Ik bied twee ATELIER-jaar-groepen aan: de VRIJ WERKEN- en de VERDIEPINGSgroep.

Daarnaast bied ik workshops aan die prima op maat kunnen worden aangepast.

Foto-gravures

Ik fotografeer een voorwerp of iets in de natuur vaak van zó dichtbij dat het onherkenbaar wordt. Ik voeg een passe-partout en het glas ervoor toe, en graveer dan verder door op het glas, daar waar de foto als het ware ophoudt. Hierdoor ontstaat een totaal nieuw beeld.

lees verder

Brons

Ik maak beelden in brons, die ik meestal ruw en onafgewerkt laat. Elke keer weer een verrassing, een echte uitdaging om er iets aan te ontdekken of te beleven.


lees verder

Projecten en Opdrachten

Ik werk samen met andere kunstenaars en soms alleen. Nieuwe materialen, verschillende disciplines combineren, een performance, waarbij we ons niet achter een kunstwerk kunnen verschuilen........

lees verder