Suzanne Compaan

Beeldend kunstenaar | Gestalt-art therapeut
Gun jezelf de ruimte om jouw persoonlijke groei, vragen en behoeftes via je creativiteit in de wereld te zetten.

Gestalt-art

Naast mijn leven als beeldend kunstenaar heb ik de opleiding tot gestalt-art therapeut gevolgd (OLFLO, Breda). Gestalt-art is een ervaringsgerichte therapie, waarbij zelf ontdekken, ervaren en bewustwording centraal staat. In mijn atelier organiseer ik ATELIER-groepen (vrij werken, verdiepingsgroep) en workshops, waarbij alle deelnemers hun eigen stroom en energie mogen volgen. Spelen, experimenteren en ‘gewoon maar doen’, zonder oordelen over goed of fout, staan centraal.

In een kleine groep kan je eens per maand in mijn atelier aan het werk. Ik nodig je uit om jezelf de ruimte te gunnen voor jouw persoonlijke groei, persoonlijke vragen en jouw behoeftes.

Daarnaast geef ik een aantal workshops, ook in kleine groepen, waarbij vrij werken – vrij voelen – vrij volgen – vrij worden, centraal staan. Het klinkt zo eenvoudig, maar in ons dagelijks leven besteden we hier vaak maar heel weinig aandacht aan. Jij krijgt alle tijd om te onderzoeken wat jij nodig hebt..

Het is mogelijk om een workshop te volgen die we in overleg 'op maat creëren'. Neem gerust contact met me op.

ATELIER-verdiepingsgroep

Je werk benoemen kan je helpen inzichten te krijgen in onbewuste delen van jezelf. Dat kan je als spannend en/of bevrijdend ervaren.

Lees verder

Workshops

Ik geef workshops in kleine groepen (5-8 personen), Er is aandacht voor jouw behoeftes met inzet van jouw creativiteit. Workshops gericht op onderzoeken van mooie technieken zijn mogelijk (papier scheppen, vilten en verven van wol, en nog veel meer).

Lees verder.